Policlinică socială în București

In mai 2015 Fundația Policlinici Sociale Regina Maria a deschis cea de-a doua Policlinică Socială din cadrul rețelei de sănătate Regina Maria. Policlinica are sediul pe strada Ion Câmpineanu nr.23, sector 1 Bucuresti, langa Sala Palatului.

puzzle-30qb9bas21m9i5m8fpzj0g

sursa foto – http://fundatiareginamaria.ro/

 

Cei cu venituri mici, care au nevoie de diverse investigații medicale ce nu sunt acoperite de sistemul de asigurări de stat și nici nu îșî permit să apeleze la serviciile unei clinici particulare, pot beneficia de servicii medicale de calitate, pentru care vor plăti o sumă modică (lista de prețuri aici).  Specialitățile medicale existente: Medicină Generală, Cardiologie, Ginecologie, Stomatologie, Oftalmologie, Ortopedie,Chirurgie,Reumatologie, Ecografie, Radiologie, Radiologie Dentară, Psihologie,Mamografie, Dermatologie, Analize de laborator.

Policlinica Socială Câmpineanu a necesitat o investitie de 900 000 euro și fost deschisă cu sprijinul membrilor fondatori: Fundatia Vodafone Romania, Groupama Asigurari, Porsche Romania, Porsche Finance Group Romania si WIPRO, precum si cu ajutorul a peste 170 de sponsori individuali si corporate.

Mai multe informatii gasiti accesand site-ul Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria Romania. 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s