Cu doar 2%, Salvati Copiii!

Prevederea 2% din impozitul pe venit se adresează persoanelor fizice care doresc să redirecționeze acest procent către o entitate non-profit. Astfel, puteți contribui direct la o cauză pe care o susțineți, cu un minim efort, completând un simplu formular. Acest gest reprezinta contribuția dumneavoastră pentru societate, din impozitul care oricum, se duce la stat. Este momentul in care tu decizi cum pot fi cheltuiti banii publici si reprezinta un gest de responsabilitate pe care trebuie sa-l facem cu totii.

Dintre multele ONG-uri si proiecte sociale, puteti alege sa redirectionati cei 2% din impozitul de venit catre organizatia Salvati Copiii, care se lupta de cativa ani incoace, sa doteze maternitatile din Romania si  sectiile de nou-nascuti, cu echipamente performante, si sa reduca mortalitatea infantila, care, in Romania, are una dintre cele mai ridicate ratedin UE – 8,5 la 1000 de nou-nascuti vii.

Până în prezent, Salvaţi Copiii a dotat 54 maternităţi şi secţii de nou-născuţi din Bucureşti şi din ţară şi a dezvoltat programe de educaţie parentală pentru părinţi şi copiii acestora din comunităţi defavorizate, in valoare de 4.800.000 lei.

Maternitati-Salvati-Copiii

Cum puteti redirectiona cei 2% din impozitul pe profit:

Pasul 1. Completează Formularul 230 (dacă în 2014 ai avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (dacă în 2014 ai realizat şi alte venituri – din salarii sau activităţi independente sau numai din activităţi independente – profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii etc.).

Pasul 2. Trimite formularul la Administraţia Financiară de care aparţii până la 25 mai 2015: formularul se poate depune direct sau se trimite prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire).

Fii responsabil, redirectioneaza 2%!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s